Asiantuntevaa palvelua, verraton valikoima!

Öljynimeytys ja keittiöiden puhdistus korkeatasoisilla tuotteilla

Foeurope on öljynimeytyksen ja vuotojen torjunnan asiantuntija. Meiltä saat ammattitaitoista apua mm. öljyjen ja kemikaalien imeytykseen sekä huoltoon ja kunnossapitoon liittyen. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät myös tasokkaat tuotteet esimerkiksi ammattikeittiöiden puhtaanapitoon ja desinfiointiin. Palvelemme pääasiassa yrityksiä kaikkialla Suomessa sekä ulkomailla. Ota yhteyttä ja kysy lisää, räätälöimme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!

Öljynimeytys ja vuotojen torjunta

Imeytystuotteiden avulla öljyvuotojen torjunta on tehokasta. Vuotoihin kannattaa varautua etukäteen tilaamalla tilannekartoitus ja toimenpide-ehdotus alan asiantuntijalta.

Lue lisää »

Ammatillisen keittiön puhtaanapito

Hygieeninen tila on ammattikeittiön A ja O. Meiltä saat tehokkaat pesuaineet, puhdistusvälineet ja neuvot keittiön desinfiointiin ja puhtaanapitoon.

Lue lisää »

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Foratia Europe
PL 72
13101 HÄMEENLINNA

Y-tunnus:
Puh: 040 350 3388

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Foratia Europe:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.